Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2023.08.31.

Megkaptuk a várva várt Node (Csomópont) rendszer bemutatóját, amely hasonló felépítésű volt, mint a két hónappal ezelőtti Housing rendszeres stream. A legfontosabb pontokat prezentáció szerűen bemutatták, átbeszélték, majd következett egy előre felvett 50 perces videó. Egy Village (Falu) 3-as szintű Node-ot mutattak be, némi fejlesztéssel, vásárlással, építkezéssel. 
Az Alfa 1-es képest jó nagyot léptek előre és ez mindenben meg is mutatkozott. Egészen elképesztő amit kitaláltak és a szemünk előtt hónapról hónapra, évről évre látjuk megvalósítani. Évekkel ezelőtt sose gondoltam volna, hogy a Housing (Birtok), vagy ez a Node (Csomópont) rendszer megvalósítható abban a formában, amit kitaláltak. Soha egyetlen eddig megjelent játékban sem volt még ilyen, és valószínűleg ilyen összetettségű nem is lesz a következő évtizedben sem. Egyszerűen nincs miről beszélni, ez egy teljesen új szint. Kicsit hasonló érzésem van, mint a Baldurs Gate 3 esetében, hogy olyan összetettségű rendszert raktak le az asztalra, ami egy új fejezetet fog nyitni az MMO játékok piacán. Reméljük a megjelenést követő siker fel is teszi majd az i-re a pontot.

A technikai leírásokkal és magyarázatokkal én most nem gyalulnám le senkinek se az agyát. Akit érdekelnek a leírások, az Ashes wiki-n minden fent van: Link itt.

Nephin-nek természetesen köszönjük a magyar kommentáros stream-et, a youtube-on már elérhető. Link itt.
A cikkhez készült összes képet a Facebook oldalunkon találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket a Facebook csoportban, vagy Discord-on.

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments