Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2023.05.31.

Lezártuk a tavaszt egy jó kis Küklopsz Word Boss öléssel. Stevenék egy 16 fős partival megkeresték és megölték Tumok-ot, aki a Riverlands területén sétálgatott teljesen ártatlanul. Tumok bemutatása volt az első azok közül, akik sétálgatnak a világban és nem helyhez kötöttek. Ezen kívül érdekes volt hallgatni, hogy mennyire igyekszik Steven más vágányon haladni, mint ahogy sok fejlesztő és kiadó. Gondolok itt az elmúlt évtized minősíthetetlen mmo játékaira és azok kezelésére (legújabbak: New World, Throne and Liberty, stb…). Sorban kapjuk a rosszabbnál rosszabb, félkész és átgondolatlan termékeket. Ők próbálnak máshogy hozzáállni az iparhoz, főleg amiatt is, mivel az egész csapat aktív játékos is és ez nem csak marketing. Steven a legnagyobb mmo kocka és a többiek sincsenek mögötte lemaradva, így tulajdonképpen játékosok készítenek játékosoknak játékot. 🙂 Természetesen tudják, hogy sokaknak nem való az Ashes of Creation, de nem is a céljuk, mindenkinek megfelelni. Van egy határozott koncepció, amit meg akarnak valósítani, ehhez tartják magukat, a többit meg majd a vásárló eldönti.
A tovább mögött még találtok pár artwork-öt is.

Nephin-nek természetesen köszönjük a magyar kommentáros stream-et, az eredeti stream-et itt találjátok.
A cikkhez készült összes képet a Facebook oldalunkon találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket a Facebook csoportban, vagy Discord-on.

Annyi érdekességet még láthattunk a World Boss leölése előtt, hogy a pókok nem feltétlenül támadnak, ha beér a karakter az agró körzetébe. Elsőnek védekező állásba helyezkednek, és csak később támadnak, ha még közelebb megyünk feléjük. Ilyen típusú lényből lesz több a játékban. 
Rögtön kiszúrták a nézők, hogy a Küklopsz nem hagy a hóban lábnyomot, erre érkezett a válasz, hogy igen, majd később lesz. A kis lényeknek nem lesz, de a Boss-ok hagynak nyomot maguk után, szóval mindenki megnyugodhat a pi….ba. 🙂

Némi vízi és farmos kontentet is kaptunk:

Vannak itt set-ek, ruhák, koronák, lények, minden:

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments