Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2023.04.28.

Gyorsan eltelt egy hónap, ahogy a fejlesztők is megjegyezték a havi összefoglalóban. A témával kapcsolatban nem érhetett senkit meglepetés, mivel már az előzőben bejelentették, hogy a varázsló kasztot fogják bemutatni és ez így is történt. A varázslatokon kívül még bepillantást nyerhettünk, hogyan működik egy gliding mount és láthattunk pár varázslatot amelyek elkerülik a látótávolságban lévő objektumokat. Egy villám varázslattal mutatták be, ahogy a villám szépen kikerülte az útban található sziklát és eltalálta az ellenfelet. Természetesen nem minden varázslatra lesz ez érvényes. A tűzvarázslatok még nem álltak készen a prezentációra, így azokra még várnunk kell. A tovább mögött még pár érdekesség…

Nephin-nek természetesen köszönjük a magyar kommentáros stream-et, az eredeti stream-et itt találjátok.
A cikkhez készült összes képet a Facebook oldalunkon találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket a Facebook csoportban, vagy Discord-on.

A bemutatott varázslatok:
Blink – portál varázslat, előre ugrasz, menekülésre tervezve
Shell – védőpajzs, a tojás 🙂
Lightning Strike – egy célpontos villám varázslat
Ball Lightning – villám labda, aoe sebző varázslat
Chain Lightning – Palpatine császár varázslata 🙂
Frostbolt – egy célpontos jég varázslat
Cone of Cold – V alakú jég sebző varázslat
Blizzard – aoe jég varázslat
Slumber – CC ability, alvás
Arcane Volley – Mágikus rakáték
Elemental Empowerment – Sebez a fegyveredtől függően és egy stack-et tesz az ellenfélre, ami egyéb varázslatokkal kombinálva új effekteket hoz létre a szörnyeken

 – Volt egy olyan kérdés, hogy mi van akkor, ha valaki csak egy elementálra akar koncentrálni. Erre az volt a válasz, hogy van erre lehetőség, de figyelembe kell venni, hogy sok skill egymásra épül, vagy különböző skill-ek kombózhatnak. Például egy fagyasztó varázslatnál, elsőnek a lény kap egy chill debuffot, majd arra egy villám varázslat kombóként működve jó nagy sebzést kap a lény. 
 – Érdekesség, hogy nincs fegyverkorlátozás, így a bemutatón is előkerült egy kétkezes kard a varázsló táskájából.
 – A mana menedzselése fontos része lesz a játéknak. Így ez is egy komplex rendszer lesz. 
 – A játékban lesz lehetőség állítani a varázslat effekteket erősségét, így ezek élénksége is állítható valamilyen szinten. Ezen kívül az Alfa 1-hez képest sok skill-t már eleve lejjebb vettek, de még sok minden változhat ezen a téren is. Egyébként nem könnyű ilyen vizuális effektekhez értő embert találni, így ők is folyamatosan várják ezekre a pozíciókra a tehetségeket. 

A Character Art fejezetben a következő elemek kerültek bemutatásra:

Élőhalott kard és pajzs:


Hátizsák modellje:

Ward of the Implacable:

 

God Singer Garb:
Haszonállatok:

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments