Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2022.10.28.

Hoppá hoppá hoppá…ki gondolta volna hogy…ismét itt a havi összefoglaló. Szerencsére ismét jó témát vettek elő, annak ellenére, hogy nem feltétlen a legizgalmasabb egy gyűjtögetés témájú stream. A vicces az, hogy egy óriási meglepetéssel jelentkeztek, amire sokan azért nem számítottak, én sem, csak reménykedtem. 🙂 A tovább mögött pár szóban leírom a lényeget, minden más miatt nézzétek meg a videókat.

A gyűjtögetéssel kapcsolatos információk:
Legnagyobb meglepetés, hogy a New World-ös gyűjtögetésre álltak át, vagyis bármilyen akármit látsz, az akármizhető :D….például fát látsz, az kivágható! Az Alfa 1-ben még a hagyományos gyűjtögető rendszer volt, úgy tűnik időközben megirigyelték a New World-ös megoldást és átvették. Ezen kívül új szintre repítették a gyűjtögetést, mivel például a kivágott fának fizikája is van, vissza is nő idővel, pont mint a Valheim-ben. A videóban természetesen gyorsítva volt a fák „vissza” növekedése. MMORPG-ben ilyet még nem lehetett látni, ilyen komplex rendszert. 
Másik érdekesség a gyűjtögetéssel kapcsolatban az, hogy a sziklák külsejéből nem megállapítható, milyen ásványt tartalmaz. Vagyis egy sima kősziklából eshet kő, vas, vagy bármi más érc is. Ez például azért jó, mert nem feltétlen lesz minden magas szintű érc lefarmolva. A játékban majd elérhető lesz egy rész, amely azt fogja mutatni, melyik területen milyen típusú alapanyagok találhatóak.
Az utolsó téma, amely már érintve volt az évszakok váltakozása stream-ben, az a szezonális növények. Az évszak változása a begyűjthető nyövények típusát is befolyásolni fogja. 

Amit még bemutattak a streamben:

Skeletal Warrior:

Bandits Slaver:

Bandits:

 

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Rommel

nah, ennek örülök.