Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2021.08.27.

Előző hét pénteken túlestünk ismét a havi összefoglalón. Kicsit vártam a cikk elkészítésével, mert mostanában egyre később kerül fel youtube-ra az összefoglaló. A média tartalmakhoz meg szükséges ez. Túl sok mindent nem tudtunk meg, de pár érdekesség azért akadt… a bővebben mögött megtalálod.

Stúdió frissítés:
A csapat 70%-a már az új stúdióban dolgozik, amely bizonyára jótékony hatással lesz a fejlesztői munkára, nem mintha eddig gond lett volna vele. Új videó szerkesztőt keresnek, így több jó kontent készül majd el, beleértve a live stream-eket is.

Alfa információk:
Az 1 hónapos Alfa 1 tesztek elemzése és kiértékelése folyamatban van, valamint rengeteg visszajelzést kaptak a játékosoktól. A játék alap elemei nyilván nem fognak változni, de a visszajelzések fontosak számukra és ha kell, akkor fognak változtatni elemeken, ahogy eddig is tették.
Az Alfa 2 verzión már gőzerővel dolgoznak, amely rengeteg új rendszert fog tartalmazni és egy jóval nagyobb területet, többféle éghajlati területtel. Az Alfa 2 megjelenése jövő évre várható.

Design frissítés:
Bemutatkozott az előző havi streamben látott Terror Bird, valamint a 2019-es csomag részét képező Thunderbolt Beat mount, amely az első olyan hátas, amely a Gliding Mount kategóriába tartozik. Steven a videóban ezt be is mutatta. 

Bemutattak két koncepció képet egy lávás területről:

Ezen kívül bemutattak még a housing részhez pár tárgyat, amit most külön nem fotóztam ki, de a hidat igen, mert az menő. 😀

Két új hátas is előkerült, amely közül az első egy óriás macska, a második meg egy kristályhátú kaméleon mount. A macskaszerűség acsiért megszerezhető és állattenyésztés szakmával fejleszthető/tenyészthető hátas.

Ha ez még mindig nem lenne elég…

Six-eye Raven Pet:

Skinek:

Köszönöm a figyelmet. Legközelebb jövő hónap végén jelentkezünk a havi összefoglalóval. 

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments