Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2021.07.30.

A tegnap esti stream összefoglalója most sem lesz nagyon hosszú, mert túl sok újat nem mondtak. Kaptunk pár érdekes sztorit a guild-ek vezetéséről, és a stúdió állapotáról, amely lassan 100%-osan elkészül. Talán az egyik legfontosabb hír, hogy az Alfa 1 tesztje után, amely még két hétig tart, nem terveznek több Alfa 1-es tesztet, legalábbis nem több naposat, heteset. A stúdió már dolgozik, az Alfa 2-őn, a következő hosszabb teszt már azon a builden zajlik. Hogy mikor? Információt még nem kaptunk erről, valószínűleg télen, esetleg jövő év első negyedében, gondolom. 
A másik fontos hír, a harcrendszert érinti. Többször említésre került az, hogy több különféle típusú animáción dolgoznak, ezeket mutatta be Steven. Az egyik egy fixált pozíciójú támadás, amely nagyon jól működik MMO-kban, a másik pedig ennek ellentétje, amikor folyamatosan futás közben is tudunk ütni-vágni. Nehéz eldönteni, melyik lesz a jobb, gondolom majd a tesztek alatt kiderül. Részemről talán a futva kaszabolós „modernebb”, videón nézve jobbnak tűnik, de játékban kell kipróbálni, mert lehet, hogy pont zavaró lesz inkább. Mindenestre jó volt látni „élőben” mindkettőt, később pedig jöhet a tesztelése. 
A Concept Art fejezetben láthattunk KERÍTÉST…(na itt majdnem beestem az asztal alá, azért ennél biztosan vannak érdekesebb Art-ok is), meg zászlókat, meg kályhát…szóval igen, készülnek az objektumok, szépek. Ezek után jött az orrszarvú béka mount. Biztosan valami AI keveri nekik össze az állatokat, mert ember nem tudja elképzelni, hogy „készül” el egy ilyen jószág…a fantáziátokra bízom; orrszarvú+béka. Innentől egyre furább lett a stream, mert befutott a gomba, aminek hátsója van. Elemzésre is került, aztán Steven elemezte a dinó madarat, mert Margaret lelépett pár percre, a chat meg is bolondult újra, mindenki felébredt, vicces volt látni Steven magabiztos kínlódását, ahogy bemutatta a TERROR dínó madarat (mitől az, én nem értettem, szerintem ők sem). Szerencséjére belejött és mire Margaret beérkezett, ki is lett jól elemezve ez a fura lény is. De itt még nincs vége, mert láthattuk a lábas csigát és a jeges szörnyet is egy óriási lyukkal a mellkasán. Biztos kapott oda egy tűzlabdát, vagy még hiányzik onnan valami. 🙂 Az első megvehető kozmetikai cucc is bemutatásra került, a Ralph’s Legacy set, utána pedig rögtön egy acsiért megszerezhető gyönyörű nehéz páncél set. Kemény cucc, lesznek páran akik a fél életüket is rááldozzák egy ilyen set megszerzésére. 🙂

Itt a vége, fuss el véle. Köszönöm a figyelmet, videó és képek később, még nem töltötték fel a youtube-ra a stream-et.

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments