Ashes of Creation – Alpha Two – Node háborúk – Stream összefoglaló 2024.05.31.

A havi összefoglaló témája a Node háborúk címet kapta. Steven és csapata egy jó hosszú, másfél órás bemutatóval készült, amiben kaptunk egy elég szép kis ízelítőt arról, hogyan is képzelték el a fejlesztők két node összecsapását. Mondjuk azt egy kicsit sajnálom, hogy „valódi” várostromra nem került sor, de egyébként helyette kaptunk mást. Én személy szerint arra lettem volna kíváncsi, milyen állapotban van a 2-3 éve bemutatott ostrom rendszere, mennyire pusztíthatóak el a várak, milyenek az ostromfegyverek és milyen, amikor 500 ember üti-veri egymást a falak alatt.

A mostani bemutatóban egy összetett rendszert láthattunk, amiben egy node ellen indított háború is több esemény láncolata. A node panelen belül érhetőek el a különböző küldetések, amelyek közül a node polgármestere válogathat. A küldetéseket kiválasztva a város tábláján ezek megjelennek, amelyekre a játékosok jelentkezhetnek. Láthattunk még példát a különleges polgármesteri képességekre, illetve a mountskillekre is – az a sárkánytámadás nagyon menő!

Nephinnek természetesen köszönjük a magyar kommentáros streamet, az eredeti streamet itt találjátok.

A cikkhez készült összes képet a Facebook oldalunkon találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket a Facebook csoportban, vagy Discord-on.

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments