Ashes of Creation – Alpha Two – Fighter bemutató – Stream összefoglaló 2024.03.29.

Sajnos nem sikerült élőben megnéznem a havi összefoglalót, de ma végre sikerült Nephin kommentáros videójának segítségével képbe kerülnöm. Elég részletes bemutatót láthattunk a Fighter kasztról, valamint elsőként láthattuk a Ren-kai faj modelljét a játékban. A kaszt képességeit szépen bemutatták, valamint a hibrid harcrendszer is tesztelésre került néhány Goblin lemészárlása közben. Szinte ugyanazt tudom mondani, mint az összes kaszt bemutatójánál, ismét sikerült egy szintet lépni minden téren és elég gyanúsan Alfa 2 késznek tűnik már ez a kaszt is. Steven is említette, hogy nagyon közel járnak az Alfa 2-es bemutató célig és ez látszik is. Személyes véleményként annyit fűznék hozzá, hogy nekem tetszett amit láttam. Nem voltam sose egy Fighter típus, sőt talán egy mmo-ban ha volt ilyen jellegű kasztom, de határozottan azt éreztem, hogy sok játékosnak tetszeni fog, amit ez a kaszt nyújtani tud számukra. A skill és weapon tree, valamint az alkasztok segítségével meg tényleg mindenki a saját szája ízére tudja majd finomhangolni a karakterét.
Az alapok tehát megvannak, jónak tűnnek, tényleg már csak a széles körű tesztelés hiányzik, amely majd rámutat azokra a területekre, amelyeken még dolgozni kell, vagy átdolgozni. Én most nem fogom egyenként szövegesen legépelni, milyen skill-jei vannak a kasztnak, meg miket tudnak, mert az értékek változni fognak, sőt lehet a skill-ek is. Semmi sincs kőbe vésve. Nézzétek meg a bemutatót, a wikin megtaláljátok a kasztot, a bővebben rész mögött meg pár képet még a stream-ből. Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Nephin-nek természetesen köszönjük a magyar kommentáros stream-et, az eredeti stream-et itt találjátok.
A cikkhez készült összes képet a Facebook oldalunkon találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket a Facebook csoportban, vagy Discord-on.

A Ren-kai faj Carphan páncélban és a Skill tree:

Niküa faj és a kezdő felszerelése:

Pókok, és kis pókok:

Carphin light armor:

Épületek:

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments