Ashes of Creation – Alpha Two – Éjszakai Varázslat – Stream összefoglaló 2024.04.30.

Az előző hónapban bemutatott Fighter kaszt után, most egy kicsit ez is, kicsit az is összefoglalóval készültek a fejlesztők. Elsőnek nem is tűnt soknak, de részleteiben azért ez sem volt kevés. Lássuk hát miről is van szó:
 – A stúdióval kapcsolatos hírek szerint ismét gyarapodott legalább 10+ fővel a csapat, valamint újabb emberek jelentkezése van feldolgozás alatt. Ebben a tempóban talán még ebben az évben elérik a tervezett 200 fős létszámot.  
 – Elsőnek láthattunk gameplay-ben sivatagi területet, ráadásul éjszaka új fényekkel és új Skybox-al. Mindnek elég nagy jelentősége van. Az éjszakai fények beállítása egy mmo-hoz képest elég sötét, de mégsem annyira, hogy zavaró legyen. Mindenesetre a közösség reakciója alapján lett most ilyen. A Skybox a másfél évvel ezelőtti bemutatóhoz képest sokkal szebb lett, ráadásul ez egy rendszer, vagyis nem csak egy kép, hanem a holdak valóban keringenek a föld (Verra) körül. Ez a rendszer működteti majd a csillagképek mechanikát, aminek szintén jelentősége lesz a játékban. Egyelőre erről többet nem tudtunk meg, de már az is elég izgalmas, hogy mmo-ban ilyet még nem láttunk. 
 – A varázsló kaszt skill-jei is kaptak egy újabb ráncfelvarrást a közösség reakciói alapján. Látványosan jobbak lettek, mind a tűz, a jég és a villám skillek effekjtjei. 
 – Bard, Summoner, Rouge: A Bard-ról kaptunk annyi információt, hogy a 2. fázisban van, vagyis a vizuális effekteket véglegesítik. Pár hónap múlva bemutató is lehet belőle.
 – A következő stream témája nagyobb hangvételű lesz, a Node Háború lesz a témája. 
Nagyjából ezek hangzottak el, a tovább mögött még találtok pár képet. 

Nephin-nek természetesen köszönjük a magyar kommentáros stream-et, az eredeti stream-et itt találjátok.
A cikkhez készült összes képet a Facebook oldalunkon találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket a Facebook csoportban, vagy Discord-on.

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments