Újra jön a 24 órás Extra Life stream, Alfa 1-kulcsokkal

Ahogy az elmúlt években megszokhattátok, idén (már negyedik alkalommal) ismét lesz 24 órás Extra Life jótékonysági stream, ezúttal is Steven otthonából, egy élő szerepjáték-kalandba ágyazva.

Az adás november 7-én, szombaton délután háromkor indul, és november 8-án, vasárnap délután háromkor ér véget. Az eddigi alkalmak során összesen több, mint 56.000 dollárt gyűjtöttek. A streamet a Twitch-en követhetitek majd, és több okból is érdemes nézni: egyrészt nagyon szórakoztató szokott lenni, ahogy játszanak, ugratják egymás, viccelődnek, másrészt rengeteg lore-darabkát tudhatunk meg a játékkal kapcsolatban, ráadásul akár kulcsokat is nyerhetünk az Alfa 1-hez, ha sikerül elérni a kitűzött célokat!

Az adománygyűjtés alatt bárki csatlakozhat az Intrepid csapatához, hogy saját erőből, mégis a közös összeget növelve segíthessen. Rendszeresen részt szoktam venni, eddig a klánom nevében, és sikerült is pár száz dollárt adományoznunk minden évben. Idén, ha ti is úgy gondoljátok, az Ashes of Creation Hungary nevében is gyűjthetünk, erről kiírok majd egy szavazást. Ki tudja, ha összejön egy kerek összeg, akár plusz kódokra is számíthatunk, amiket kisorsolhatnánk közöttetek? 😉 (Ez persze csak felvetés, volt már rá példa nem egyszer, hogy külön ajándékot kaptak egyes adományozók, de ez nem jelenti azt, hogy mi is kapnánk, vagy ezúttal bárki kapna.)

A különböző összegekkel befolyásolhatjuk a játékot az alábbiak szerint.

Nézzétek sokan a streamet, és szavazzatok a Facebookon, belevágjunk-e mi is közösen a gyűjtésbe! 🙂

0 0 votes
Article Rating
Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments