Ashes of Creation – Új Közösségi Marketing vezető

Tegnap este bejelentették, hogy 2019 január 7.-én áll munkába az Intrepid Stúdiónál az új Közösségi Marketing vezető Margaret Krohn, aki az NCSOFT-tól távozott. Twitter oldala. A tovább mögött a részletek…

Margaret Krohn mint Tartalomkészítő, Szinkronszínész, Író, Játékfejlesztő:

Margaret „Luperza” Krohn már gyerekkora óta játékos. Kártya és társasjátékokkal kezdte, továbblépve az Atari-ra, a Nintendó-ra és a Sega-ra. Amikor az apja egy helyi számítógépboltban kezdett dolgozni, a szívét könnyedén meghódította a PC hatalma és testreszabása! A DOS-os játékok lettek a nagy újdonság.

A játék nem ért itt véget. Ahogy a technológia továbbfejlődött, a játékok is! Maggie különböző generációs RPG, FPS és RTS játékokat is játszott.

Mint versenyképes és lelkes játékosként Margaret jól ismert lett különböző játékközösségekben. A debütálása a Vanguard: Heroes Saga című podcast-ban volt, ahol társalgást tartott a Vanguard Voyages nevű podcast-nak. Ő volt a Blood Mage Class Leader, a világ egyik legnagyobb céhe tagja, a Spider’s Brotherhoood és a Tournament Champion tagja, legyőzve az összes többi Blood Mages-et a Xeth szerveren. Nem sokkal később a Sony Online Entertainment-nél (SOE) minőségbiztosítási munkáját kezdte el.

Röviddel a minőségbiztosításban vállalt munkája után, gyorsan felhasználta dizájn terveit és játékismeretét, amivel eljutott a Free Realms World Design Team-hez, ahol írta a játék Lore-ját, küldetéseket és segítette a Free Realms  kasztjait és világát kialakítani.

A Sony Online-nál jól ismert, hogy egy elkötelezett PlanetSide játékos, ezért a PlanetSide 2 csapathoz vitték, ahol segített elindítani a free-to-play, MMO FPS-t , mint játékfejlesztő. A játék megjelenése után csatlakozott az SOE közösségi csapatához, aztán a PlanetSide 2 közösségi menedzserévé vált, majd az EverQuest 2 közösségi menedzserévé, ezzel segítve a Sony Online Entertainment játékközösségeinek felépítését és irányítását.

Miután Krohn kisasszony segített létrehozni az SOE élő közvetítésének és videó tartalmának alapjait a PlanetSide 2 Friday Night Ops debütálójával, egy új karriert jelentett be, csatlakozott a Curse-höz, tartalmat teremtve és mint márkáját multimédiás formában képviselte személyiség.

A Curse-nél szerzett tapasztalatait felhasználva továbblépett az NCSOFT-hoz, amely egy dél-koreai játékfejlesztő cég, a következő játékokkal: Lineage, a City of Heroes, WildStar, a Guild Wars , GuildWars 2, Aion, Master X Master és Blade & Soul.

2019 január 7.-től pedig az Intrepid Stódiónál lát el Közösségi Marketing vezetői feladatokat.

Akiket érdekel, a következő csatornákon követhetik tevékenységét:

Twitch csatornája

Youtube csatornája

Twitter oldala

Facebook oldala

Instagram oldala

Örömmel jelenthetem be, hogy 2019. január 7.-én csatlakozom az Intrepid Stúdiókhoz, mint Közösségi Marketing vezetőjük. Az NCSOFT-os pozíciómból 2018. december 19.-én lépek ki. Hálás vagyok az elmúlt három évért, amit az NCSOFT-nál tölthettem.

Ez az új pozíció lehetővé teszi számomra a tartalmak megteremtését, de a kommunikációs és marketing területén is használhatom vezetői készségeimet, mivel segíteni fogok az Intrepid közösségi és marketing csapatainak kialakításában. Az iparág legtehetségesebb fejlesztői mellett fogok dolgozni, közülük néhánnyal már dolgoztam a múltban, és alig várom, hogy újra együtt dolgozhassunk.

Azt gondolom, hogy a legizgatottabb amiatt vagyok, amit az Intrepid Stúdió követ: „Az Intrepid a kezdetektől fogva azt a filozófiát hirdeti, hogy pay to win vagy készpénzes elemek nélkül fejleszt, tisztelik játékosaikat és úgy vélik, hogy ezek a taktikák nem szükségesek, ha egyszerűen olyan játékokat építenek, amelyet a játékosok látni szeretnének. Ez a filozófia, az átláthatóság és a közösséggel való kommunikáció iránti elkötelezettség együtt tükrözi azokat a legfontosabb értékeket, amelyeket mi, mint fejlesztők, meg kívánunk tartani. ”

Mint játékos, aki játékokkal eszik-alszik, értékelem ezeket az értékeket, különösen most, amikor a piac megváltozott. Nagyon izgatott vagyok az életem új fejezete miatt.

Köszönöm mindazoknak, akik továbbra is támogatták és bátorítottak minden munkámban. Csak a legjobbakat szeretném a korábbi munkatársaimnak.

Reméljük, hogy a jövő sikeres és csodálatos játékot hoz nekünk az elkövetkező években.

<3 x 9001!

/Mags


Forrás: 

http://margaretkrohn.com/blog/2018/12/19/a-new-journey

 

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments