Apocalypse – Elvileg mától Start

A hivatalos tájékoztatás szerint ma van az Apocalyse indulása. Friss hírek még nincsenek, időpont sem, hogy pontosan mikortól lehet bejelentkezni. Amint megtudunk valamit, megosztjuk, aztán irány összeomlasztani a szervereket. 🙂

UPDATE 5: 
Érdemes ide felnézni (http://status.ashesofcreation.com/) a próbálkozások előtt. Látható, hogy működik e a dolog vagy sem. Jelenleg még áll minden. 🙂

UPDATE 4: 2018.12.19. 10:10: 
Éles a honlapjuk, tölthető a cucc. Első próbatételen már túl vannak. 🙂 A bejelentkezés és csatlakozás, valamint a regisztrációkkal is vannak gondok. Foltozzák a rendszer hibáit.

UPDATE 3: Twitter 2018.12.19. 7:20: 
Pushing new site to production now. Deployment underway. Eta 5-10 min. When site is up you will need to login with your ashes account or create a new account and you can use that account to login to the launcher. The download of the client will be available on the Apoclaypse site.

A hivatalos oldal nemsokára elindul, aztán kiderül meddig bírja a terhelést. Türelem, elvileg már nem kell sokat várni. Akinek a régi launcher van fent, majd az általuk linkeltet tegye fel.

UPDATE 2: Steven, 2018.12.18. 6:55 PM:
@everyone Glorious Ashes Community, the old website will be retired in the next 30 minutes. The deployment of the new website will take approximately 4-8 hours. We will begin the migration process in preparation for Apocalypse open testing that begins this evening at around 7pm PST. We will be capping total players allowed to 250k concurrent users for today and tomorrow as we test server stability.

A következő 30 percben leállításra kerül a régi weboldal, az új elindításához körülbelül 4-8 óra szükséges. Elkezdik a fiókokat átmigrálni az Apocalypse teszthez, amely jelenleg 250 ezer fiókot jelent, majd ma és holnap tesztelik a szerver stabilitását.

UPDATE 1 : Alluring, 2018.12.18. 2:14 PM: 
Current launcher available to download is only the testing launcher – it may be different than the obt one
– I do not recommend downloading the launcher until we get an official announcement
+ Normal registered users can not log into the test launcher

A lényeg, hogy aki feltette a teszt launcher-t, amit mi is linkeltünk, az kaszálja le és várjon, ameddig a hivatalos email meg nem érkezik a másik Open Beta launcher linkjével. 


0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

11 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Ghoosty

Úgy látom, nem bírta a terhelést, mert nálam még mindig karbantartás alatt. 🙂

Szabolcs Varga

Picit nehezen indul 🙁

Szabolcs Varga

Nekem most tölti a játékot bár elég lassan.

Ghoosty

Ma végre sikerült belépnem. Sajnos 10 perc várakozás után sem tűnt úgy, hogy el fog indulni maga a meccs, így kiléptem. Majd talán legközelebb.

Ghoosty

Vagy engem utál, vagy valamit nem jó csinálok. Az EU central az jelenleg Operational. Elindítottam. 1 órát ültem a sorban, de nem hívott be.

Running

Kb 10 perc mire újra letöltöm, aztán kipróbálom, nekem megy e.

Running

Hát mindkét szervert bepöttyöztem, kb 1 perc alatt berakott. Solo-n volt.

Ghoosty

Én az US szervert nem raktam be a magas latency miatt, de majd holnap megnézem úgy is. Amúgy én is Solo-n próbáltam.

Running

Amcsi szerver hív be szerintem, eu nekem nem sem ment 10 percig.