Ashes of Creation – Igazgatói levél 2019 második negyedév

Megérkezett az új levél Steven Sharif-tól, aki az Ashes of Creation projekt fővezére. Az előző levél még márciusban készült, így most az azóta eltelt viszonylag csöndes időszakot foglalja össze. Akit érdekel, a tovább mögött pontokba összefoglalva megtalálja. A teljes levelet a hivatalos oldalon találjátok. 

 > Az eltelt időszakban érkeztek fejlesztői naplók, élő közvetítések, lore és ismeretterjesztő cikksorozatok a csomópontokról, amelyek bemutatják a világot és a fejlődést
 > Megnyílt az új hivatalos fórum és azon belül a Developer Discussions, ahol rengeteg kérdésre válaszoltak.
 > Új emberek érkeztek, folyamatosan bővül a csapat és még mindig bővítik a csapatokat.
     – Jincy, akinek munkája a Fellbeak Macaw, amelyről a legutóbbi cikkek egyikében olvashatsz és nézheted meg a létrehozás folyamatát.
     – Danielle ügyfél szolgálati jegyek felszámolása, háttér támogatás.
     – Három új tervező érkezett – Brian, J.R. és Terrence.
 > Ashes of Creation – Apocalypse, amelynél sikerült rámutatni a kritikus hibákra, így most egy új verzióval augusztus 20.-tól újraindul a BR játékmód. Augusztus és szeptemberben új információkkal fognak rendelkezni arról, hogy teljesít az új játékverzió és attól függően megadják a Siege és Horda mód időpontjait.
 > Ashes of Creation – MMO, készítenek néhány vicces kis pet-et, amelyet majd stream-ben mutatnak be. A Kickstarter kampány támogatói tudják majd megszavazni, melyik készüljön el:

 > Ameddig a közösség a készülő teremtményeket láthatta, addig a belső tesztelési rendszerek is elkészültek, valamint a háttérben egyéb fontos rendszerek is az Alfa 0-hoz, amelyek rengeteg mérnöki munkát jelentenek.
 > Karaván rendszer: Látható a videóból, hogyan alakulnak ki a csomópontok, polgármesterek és karavánok közötti kapcsolatok. Ezek a videók elég nyersek, csak arra szolgálnak, hogy látható legyen maga a folyamat, ahogy a háttérben működő rendszerek összekapcsolódnak.

 > A jövőben számítanak ismét a közösség segítségére a teszteléseknél, amelynek segítségével fejlesztik tovább a játékot, építik fel, és ezután is érkeznek majd a hírek a munkálatokról. Köszönik a támogatást.

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments