Ashes of Creation – Housing

Mai cikkünk a játék Housing rendszerét foglalja össze. Vegyétek figyelembe, sok minden változhat még a játék megjelenéséig, még bőven kapunk új információkat is a témáról. A cikk wikis összefoglalója is elkészült, itt megtaláljátok

A Housing rendszer három típussal rendelkezik:

  • Apartman: Instance-olt, 4.-es szintű Csomóponttól, szerverenként 1 lehet
  • Birtok: Csomópont ZOI-n belül, 3.-as szintű Csomóponttól, játékos fiókonként 1 lehet
  • Statikus Ház: 3.-as szintű Csomóponton belül, szerverenként 1 lehet

A kedves tulajdonosok számos előnyben részesülhetnek. Állampolgárságot kaphatnak a Csomóponton belül, tárgyakat lehet elhelyezni a tulajdonon belül, gyártó eszközöket szintén, valamint tárolóhelyként is üzemelhet. Invitálhatod barátaidat, de trófeák és jutalmak elhelyezésére is alkalmas. A tulajdonok erősen függenek a Csomópontoktól. Azok ostroma, pusztulása, visszafejlődése érinti mind a három háztípust. A játékosoknak ezért is érdemes megvédeniük birtokaikat, tulajdonukat. A dekorációs elemekért nem kell izgulni, azok újra lerakhatóvá válnak, ha az ingatlan elpusztul. A birtokon található nyersanyagok viszont loot-ként fognak megjelenni az elesett Csomópont támadóinak. 

 

  • Apartman: Az Apartmanok a Csomópontokon belül olyan házakban található meg, amelyek külön Housing funkciókkal rendelkeznek, vagyis nem minden ház lesz lakható. A játékosok tudnak ilyen lakásokat vásárolni, de a Csomópontnak legalább 4.es szinten (Town, Község) kell lennie, vagy felette.  Az Apartman bérlése állampolgárságot biztosíthat. Több méretből is lehet majd választani, amelyek árai is különbözőek. Ezek az ingatlanok szabadon dekorálhatóak.
  • Birtok (szabad területen): A Csomópont zónáján belül elhelyezhető, ha a Csomópont legalább 3.-as (Village, Falu) szintű. Elhelyezésénél lesznek korlátozások, ahova nem tehető: utak, Dungeon-ok és egyéb POI (felfedezésre váró terület), más játékos birtoka, stb… A Birtokon több épülettípus is elhelyezhető. Felépítésükhöz szükséges alapanyag és tervrajz. A játékosok nincsenek korlátozva melyik faj épülettípusait építik fel. A játékosnak kell gondoskodnia arról, hogy a tárgyak és az épületek hogyan helyezkedjenek el és ezek maximalizálják a Birtok bónuszait. Építmények: Kohó, Farm, Fogadó, Fatelep, Malom, Szentély, Finomító, Istálló, Vendéglő. Az Apartmanokhoz hasonlóan a Birtok is együtt jár az állampolgársággal, valamint a házban lesz tároló és dekorálható. A Birtok védelméről sem felejtkeztek el a fejlesztők, erre számos lehetőséget kapunk.

  • Statikus Házak: A Statikus Ház biztosítja jelenleg a nem instance-olt játékos lakhatását a Csomóponton belül. A játékosok vásárolhatnak majd egy szobás házakat, ha a Csomópont szintje elérte a 3. szintet. A Csomópont fejlődése határozza meg a Ház stílusát, valamint annak szintjének emelkedésével, fejlődik a Ház is. 

 

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Ghoosty

Nekem furcsa, hogy a node-ot lefordítod, de az accountot nem.
Ez az instanszolt kifejezés meg bántja nagyon a szemem, de nincs jobb javaslatom egyelőre.

Ghoosty

Amúgy tetszik az oldal, bővül szépen. 🙂