Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2023.01.27.

Megérkezett 2023 első havi összefoglalója a fejlesztők részéről, amelynek témája a Tank kaszt bemutatása volt…illetve lett volna. Sajnos ezt nem sikerült normálisan és összeszedetten prezentálni, a 45 perces felvételből minden kiderült, csak az nem, milyen jelenleg a Tank. Nem volt normális skill bemutató, nem volt érezhető, hogy taunt-ol a tank, nem derült ki minek köszönhető, hogy a Tank, nem Tank. Rettentő kínos volt az egész, de ha valaki túl tudott lendülni a bénáskodáson, akkor azért pozitív részekkel is találkozhatott. Én azért komolyan elgondolkoznék azon a részükről, hogy ha gameplay videókat készítenek, akkor azt teljesen máshogy csinálják, mert ezt maximum a mindenre elszánt rajongóknak tudják eladni ebben a formában. Az még érthető, hogy admin parancsokat használnak, hogy ne húzzák az időt a halálokkal, de az nagyon kínos, amikor a Tank nem tankol, nem tud tankolni, vagy ki tudja, nem ismeri a skilleket, 25 perc kell mire rájön egyáltalán mi mire jó és kvázi azt mutatják be, hogyan nem akar senki csapatban játszani egy MMO-val, mert az élettől elmegy a kedve. 
Lendüljünk mi is túl ezen, a tovább mögött összefoglaltam, amit sikerült kibogarászni ebből az egészből:
Nephin-nek természetesen köszönjük a magyar kommentáros stream-et, az eredeti majd később becsatolva, ha már feltöltötték a dzsátubira.
A cikkhez készült összes képet a Facebook oldalunkon találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket a Facebook csoportban, vagy Discord-on.

UPDATE: Nephin most szólt, hogy a Youtube-ra már az újrafelvett Tank bemutató került fel, nem az, amit élőben leadtak. Ti itt már az újat tudjátok megnézni! 

Studio Update:
Folytatódik a toborzás, valamint dolgoznak a következő nagyobb mérföldkő elérésén. Az Alfa 2 tesztre 100.000 játékos iratkozott/jelentkezett fel, természetesen azok közül, akiknek van ilyen csomagja.

45 perces Tank bemutató:
Riverlands területen jártak, füves, romos, patakos részeken. A terület első részén sima mobok-kal találkoztak, a belső területeken már elitek voltak. Az egész rész 8 főre tervezett terület, ezért kínlódtak annyit a 4 fős csapattal.
A csapat eloszlása a következő volt: Fighter – Cleric – Ranger – Tank – 13.-14. szint körül voltak. Az elején Steven egy kétkezes karddal rohangált, később átváltott buzogány és pajzs kombóra.
UI: A következő UI elemeket láthattuk:
 – Journal: küldetések
 – Backpack: táska, alapanyagok és quest tárgyak külön fülön
 – Map: térkép felület
 – Trading: egymásnak át tudták adni a tárgyakat
 – Loot: loot ablak

Tank skillek: (nevek nem biztosak)
 – Shield Assault: Pajzshoz kötött képesség, generálja a tauntot és üt vele a karakter
 – Trembling Bellows: Üvöltés kúp alakban előre, amely stagger-el
 – Inciting Strikes: AOE ütés előre, amit a fűben is látni, kúp alakban
 – Grit: Buff, sebzéscsökkentő, amikor a Tank sebzést kap, stack-elődnek a Courage pontjai, ami generál egy aurát a Tank körül. Ennek hatása az, hogy csökken a Tank-ra beérkező sebzés mennyisége
 – Aegis: AOE, védekező buborék, csökkenti a csapattársak sebzését, cserébe a tank kap többet, valamint leveszi a negatív hatásokat a Tankról
 – Grappling Hook: húzó skill
Active blocking: sok-sok sebzést képes elnyelni

A harcok alatt és mellett láthattuk még a fű reagálását a skillekre, valamint a skillek animációja és grafikája is sokat fejlődött.

Concept Update:

Torony Pajzs: 

Nagash Shaman: 

Bolderstone Bulldog mount:

Oakstout pet:

 

Risen Guardian mount:

Cyclops és Tank fegyverek:

Vek hajak:

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments