Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2021.10.29.

Újra itt, újra eltelt egy hónap. Sokak bánatára nem kaptunk új információt az Alfa 2 megjelenéséről, de erre szerintem nem is kell számítani a közeljövőben, mivel tavasznál előbb kizárt, hogy bármi lenne belőle. Viszont megtudtuk, hogy dolgoznak rajta gőzerővel, mint például az eddig nem látott fajokon, karakteralkotó rendeszeren, gyártás rendszeren, az Alfa 1 alatt összegyűlt adatok alapján javítják a játék teljesítményét, szóval pörög a munka. 

Röviden:
 > 24 órás stream Nov 6 – 7th (Extra Life – Rady Children’s Hospital)
 > A fejlesztők megünnepelték a Halloween-t és kidekorálták a stúdiót
 > Kihirdették a Halloween Contest Győzteseit

Studió frissítés:
Nem történt túl sok izgalmas dolog, a fejlesztők már az új helyen dolgoznak az Alfa 2-őn, valamint továbbra is bővül az Intrepid csapat, jól megy a felvétel. Sok rendszeren dolgoznak, amiből sokat nem fogunk látni, nyilván nem fognak mindent elárulni a konkurenciának. 🙂 Valószínűleg ezekkel az új, vagy fejlesztett rendszerekkel legelőbb az Alfa 2 tesztek során találkozunk .

Design frissítés:
Az Alfa1-es rendszerek kiértékelése megtörtént és megbeszélésekre került sor, hogy melyek azok, amiken fejleszteniük vagy dolgozniuk kell, valamint milyen a rendelkezésükre álló technológiával lehet ezt megoldani. Példaként említették a Dungeon rendszert, amely lehetővé teszi, hogy változatosabbak legyenek a dungeon-ok (ha a közeli Node állapotában változás állna be), máshova kerüljenek a csapdák, a rejtett ajtók, stb… A másik rendszer, ami említésre került az az épületek lerombolása, de ennek bemutatására is várnunk kell még. Egy rövid videóban viszont ízelítőt kaptunk arról, hogyan lépnek kölcsönhatásba a hátasaink vizuálisan, az évszakokat figyelembe véve. 

A képen látható asztalokkal mutatták be, milyen gyorsan lehet különböző variációkat csinálni a témára:

Az évszakokra reagáló hátas kinézet:

Fel Bark Armor:

Új hátasok:

Új pet:

A cikkhez készült összes képet a honlap galériájában találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket Facebook csoportban vagy Discordon, vagy írj emailt: [email protected].   

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments