Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2021.04.30.

Tegnap egy nagyon tartalmas és szórakoztató stream-et kaptunk a fejlesztőktől. Bemutatták a Dragon boss-ok elleni küzdelmet és rengeteg egyéb kontentet, amelyek… te jóisten milyen cuccok voltak, az állam leesett, na majd meglátjátok. Tulajdonképpen az eddigi év legtartalmasabb összefoglalója volt, így rengeteg kép meg tudok majd osztani veletek. 
A legfontosabb viszont az, bejelentették, hogy a következő kozmetikai csomag megérkezésével, ismét megnyitják a lehetőséget az Alfa 1-es csomag megvételére, vagy upgrade-re, akinek már van kisebb csomagja. Május 5.-től megvásárolható, teljes áron 500$-ért, vagyis pont annyi amennyire számítani lehetett. MEGKÉRTEK MINDENKIT A FEJLESZTŐK: Csak az vegye meg a csomagot, aki tesztelni szeretne, segítené a fejlesztők munkáját, megjelenik amikor kérik és visszajelzéseket küld, ez a csomag nem játékra és szórakozásra van, az még odébb van. Egy autós példával szemléltetve, kb úgy néz ki a dolog, hogy egy autó vázát vásárolod meg 500$-ért, ami 4 keréken áll és van benne egy motor, meg sebességváltó, más semmi. Ezzel küldenek a tesztpályára, hogy lássák miként szuperál a rendszer. Ennél többre senki se számítson.

Rövide összefoglaló:
 > Jól haladnak a stúdióval, hamarosan költözés
 > Az előző hónapban látott mountok már láthatóak mozgás közben
 > Elder Dragon raid, valamint Fire és Tundra Dragon bemutató
 > Láthattuk az első vízi kontentről készült felvételt

 

Castle Siege és Sárkányok:
 > Ostrom előtt ha leölitek a sárkányokat, akkor egy buffot kap a csapat, ami sokat segít az ostromnál. Minden sárkány más mechanikával rendelkezik, vagyis nem copy-paste, csak más színben. 
 > A Castle Siege kódját az Ashes of Creation Apocalypse-ból emelték át, így az Alfa 1-ben kerül tesztelésre ez a rendszer és nem külön, ahogy régen tervezték.
 > 100vs100, 3 órás ostrom

Néhány Art:

Páncélok:

Hátasok:

Fogas hamburger, vagy nem tudom mi ez. 🙂

Az első hajó amit láthattunk. Sajnos működés közben még nem, de készülnek a tengeri kontenthez az eszközök.

5 1 vote
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments