Ashes of Creation – A hippogriff

A mostani cikkben a hippogriffek fajtái és tulajdonságai kerülnek bemutatásra sok-sok képpel megtűzdelve. Jó szórakozást.

Ősi idők óta a hippogriff a nemesi és fenséges erő szimbóluma számos kultúra számára. Ravasz és szenvedélyes független lények. Ritka lehetőség az emberek számára az, hogy elég közel tudnak kerülni hozzájuk anélkül, hogy széttépnék csőrükkel és karmaikkal. Azonban azok, akik elég szerencsések ahhoz, hogy egy hippogriff-t megszelídítsenek, lojális lényeknek fogják találni őket. Elég nagy látványosság és inspiráló egy sereg számára egy hippogriff és lovasa.

WARWIND

A szárazföldi hippogriffek Verra földjein, edzett és rugalmas fajtává fejlődtek. Bátorságuk legendás, számtalan konfliktusban bizonyították. A földön, vagy a levegőben a Warwind hippogriff gyorsan reagál, és méretét meghazudtolva mozgékony és gyors. A velük való barátkozás bizonytalan, mert nagyon idegesek az idegenek körében. Azonban ha valakinek ez sikerül, nehezen találna ennyire bátor és erős lényt egész Verrában.

NIGHTHAWK

A Nighthawk hippogriffeket a sebességért tenyésztik, és így a Kaelar-ok legelismertebb versenyzői és lovasságai. Az ellentámadás szakértői. A Nighthawk feltűnő színárnyalata és óvatos vérmérséklete alkalmas a sötétség leple alatt végzett műveletekre.

WINTERHAWK

A híres Empyrean Winterhawk-ok a hippogriffek különleges fajtája, amely képek ellenállni a fagyos hőmérsékletnek. Az Empyrean hegyvidéki erődítmények a legvédettebbek, ezeken a helyeken éberen figyelnek. Azok, akik túlélték a támadást, csak vakító nyílvesszőként írják le őket, amelyek a karjukat tépik és karmolják testüket, mert a teremtmény gyorsan eltűnik a támadás után. Ezek a hippogriffek bátorságuk miatt a legkeresettebbek a földön.

IRON QUILLMASTER’S BARDING

Ezt a különleges nyerget számos hippogriff versenyző vette fel, akik a frontvonalon harcoltak. A csatában szerzett tapasztalatok azt tanították a Kaelar-nak, hogy bár a páncél a túlélés szempontjából döntő fontosságú, a túl sok védelem elkerülhetetlenül akadályozza a hippogriff manőverező képességét és a mozgékonyságát. A dizájnt finomították, ezért az már a megfelelő védelmet biztosítja, miközben a lábak és a szárnyak szabadon mozoghatnak akadálytalanul.

BARDING OF THE BRIGHTBREAKER

Ez a lenyűgöző arany és ezüst hippogriff nyereg védi a viselőjét, és egyúttal félelmet is kelt az ellenfelekben. Számos haderő még mindig megdöbben, amikor a szemük sarkából felcsillan az arany ragyogás. Mire reagálnak, általában túl késő.

A Hippogriffek csak egy példa arra, hogy az állattenyésztési rendszerünk lehetővé teszi, hogy különféle teremtményeket hozzon létre, amelyek hátasként és követőként is használhatók.

 

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments