Ashes of Creation – Stream – Adományozás – Halloween

Az Ashes of Creation Hungary Facebook csoportban megosztott információk:

  • Szerdán este kilenctől ismét live stream lesz a hivatalos Twitch-csatornán (http://twitch.tv/AshesofCreation), benne néhány bejelentés az Alpha 1 Phase 1 teszttel kapcsolatban, illetve megmutatnak néhány részletet az Alpha 1 Phase 2 munkálataiból.
  • A Halloween-event nyerteseinek nevét is megtudhatjuk majd, valamint a szokásos kérdések mellett rákukkanthatunk a következő havi skinekre.
  • November 3-án, szombaton délután öt órakor indul a 24 órás Extra Life jótékonysági stream (tavaly húszezer dollárt szedtek össze a gyerekeknek). Az intrepides csapathoz itt lehet csatlakozni: www.extra-life.org/team/IntrepidStudios.
  • Több fejlesztő játszik majd többféle csatornáról, ezeket kiírják a hivatalos csatornán, lásd fent, ahol Steven egy 24 órás Pathfinder-kampányt vezet (tele Ashes of Creationnel kapcsolatos lore-ral), a játékosok között ott lesz például Jeffrey, Kevin McPherson, vagy Alex is. A nézők adományuk függvényében áldásokat, vagy átkokat kérhetnek a csapatra. További részleteket a szerdai streamből tudunk majd meg.

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments