Ashes of Creation MMO – 30 perc mmo gameplay és részletek

A tegnap esti stream-ben bemutattak az Ashes of Creation MMO részéből is egy szeletet. A 30 perces gameplay 2:14-től indul.
Update 1: A tovább mögött találjátok a részleteket.

A fél órás bemutatóban Steven és csapata végighaladnak egy Csomóponton, ahol felvesznek egy küldetést, levágnak egy csomó mobot, majd eljutnak egy kastélyig. Első pillantásra elég kevéskének tűnik a bemutatott játék, ennek ellenére bőven találhatunk benne részleteket. Lássuk mik ezek:

 • A Csomópont egy 5.-ös szintű Város, elf stílussal, NPC-kkel feltöltve.

 • Most először bepillantást nyerhettünk a Csomópont paneljébe, ami elég sok fícsőr bevezetését megerősíti. 
  > Polgármester, jelenleg Steven
  > Kulturális besorolása, Empyrean, vagyis elf
  > Lakosok
  > Adókulcs
  > Kereskedelmi egyezmény
  > Szövetséges, amely igen érdekes lehet a játék szociális részét nézve
  > Háború
  > Gazdaság
  > Állomásozó NPC őrök
  > Birtokok adója a Csomópont felé 
 • Halászat is megerősítve. Az egyik táblán látható, Galience, Fisherman of The Week. Lesznek heti küldetések, Catch of the Week, amelyeknél egy bizonyos haltípusra lehet majd rágyógyulni. Látható a küldetés nehézsége, a hal melyik napszakban aktív és milyen csalira kap. Valamint az sem elhanyagolható, hogy nem csak botos halászat lesz, hanem hálós is, például hajón. Ezek már most több lehetőséget nyújtanak a játékosok számára, mint amire számítani lehetett. A halászni vágyó játékosok boldogak lehetnek. 
 • A Karaván rendszer egy részébe is bepillantást nyerhettünk. A karaván amibe belefutottak két csomópont közötti kereskedelmi megállapodás miatt közlekedett. Ezek a karavánok valós idejű események, amelyeket NPC irányításúak, és a játékosok megvédhetik azokat. Steven és csapata leverik a szörnyeket és karaván alkatrészes küldetést felveszik. Játékos által is irányítható karaván, amelyek eseményeket generálnak, de a két Csomópont közötti kereskedelmet NPC által irányított karaván oldja meg, amelyek jóval többször kerülnek AI által vezért támadás alá. 

 • Extra információk a kérdések és válaszok részben:
   > Tőzsde, Steven szerint a játékosok képesek lesznek befektetni különböző szervezetekbe, beleértve a Céheket, és megvásárolni a részvényüket, eszközeiket, amelyek növelhetik a Céh értékét, vagy csökkenhet is, a piactól függően. 
  > A szervezetek is tarthatnak készleteket. 
  > A játékosok, akik jól ismerik a gazdaságot, jól elmanőverezhetnek a játék gazdasági folyamataiban. 
 • A „Potion Launcher” képesség fejlesztés alatt áll különbözős típusokkal, amely skillek hozzáférhetővé válhatnak egy 2. kasztként felvételnél.
 • Megerősítésre került, hogy a Csomópontok Zónájában található szörnyek a Csomópont szintjétől függnek, ahogy a szintjük is. Minél magasabb szintű a Csomópont, annál erősebb szörnyek lesznek megtalálhatóak a zónában. Az utak környéke, a fő csapásvonalak mellett nem lesznek szörnyek, hogy a kisebb szintűek is tudjanak közlekedni az utakon. 

Ennyit sikerült kicsemegézni a stream-ből. Ugye, hogy több, mint első látásra gondolna az ember? Mit gondoltok, jó az irány? 


Forrás: https://www.theaocdungeon.com

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments