Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2020.06.26.

Túl vagyunk a június havi élő stream-en is. Ez most egy kicsit megúszós stream volt a részükről, de gondolom nem készült el még annyi újdonság, ami bemutatásra érdemes. Lássuk mit kaptunk:

Röviden:
 > Steven levele a hónap végén
 > Az iroda valószínűleg nem fog augusztus végéig átköltözni az új helyre 

 

Stúdió:
Az Intrepid stúdió költöztetését legkorábban augusztus végére tervezik, de a csapat nagyszerű munkát végez otthon is, annyira, hogy nőtt az elvégzett munka mennyisége. Érkeztek új emberek a csapathoz, köztük egy mérnök is, aki a jövő héten kezd. Az interjúztatás most más volt, mivel nem volt lehetőség a személyes bemutatkozásra. (A Covid még nagyon pörög az államokban. – a szerk.)

Tervező csapat frissítése:
Rengeteg visszajelzést kaptak a teszterektől. A tesztek összességében elég stabilnak bizonyultak és nagyon boldogok voltak emiatt, kivéve a Karaván rendszer hibáit. Sok-sok embert vonnak be, hogy tovább dolgozzanak ezen. A feltárt hibákat is javítgatják. Az új dolgozókat gyors ütemben zárkóztatják fel az otthoni munkavégzésre.
Találtak néhány ütközési problémát a csomópont egyes tárgyaival, amire ráállítottak pár embert a stúdióból. A nagy tesztek során tárták fel és ezek komoly hibák, amire reagálni kell. Nagy mérföldkövet értek el az Alfa 1 felé vezető úton, a hibákat javítják, és haladnak tovább.


A lakás által nyújtott szolgáltatások:

Tárolás: A játékosoknak konténereket kell építeniük, és tárolásukhoz el kell helyezniük. A különféle tárolási osztályok eltérő tárolókapacitással rendelkeznek.
Lakberendezés: Ez a házon belül elhelyezhető dekorációs tárgyak mennyisége.
Eladhatóság: Azt mutatja, hogy a ház újra eladható. A birtok nem adható el.
Gyűjtögetés: A lakás/ház-hoz tartozik egy kiskert, ahol speciális növényeket lehet megtermelni. – Update.
Elpusztítható: Ez a ház megsemmisülhet, ha a csomópont ostrom alá kerül.
Méret: Megmutatja, milyen méretű a ház (kicsi/közepes/kúria/stb.).

Karakter csapat frissítése:
A karakter alapmodelljei és szőrszálaink a fejlesztés során folyamatosan javulnak. Minél letisztultabb, realisztikusabb modelleket próbálnak alkotni. A páncéldarabok moduláris darabokból készülnek, hogy a játékosok egymás között cserélhessék őket a különféle készletek között.

A Kérdezz-Felek részt és a forrást itt találjátok: https://ashespost.com/6-26-20-livestream-transcript/

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Szolo

„Gyűjtögetés: Gyűjtögetések, amelyet ebben a házban meg lehet tenni.”

Ez úgy talán egyértelműbb, hogy a lakás/ház-hoz tartozik egy kiskert, ahol speciális növényeket lehet megtermelni.
Gondolom a vadonban nem gyűjthető növények lesznek ezek, amelyek esetleg egyes receptekhez szükségesek lesznek. Fűszer, valamire beváltható növény, speciális hátas speciális takarmánya, vagy akár „varázsbab” :).

Szolo

Az eredeti (Steven szájából) ez:

This does have a gatherable (essentially gatherable) area that can be utilized by the player to essentially plant specific types of harvestables (crops).