Ashes of Creation – Apocalyse Early Access indul

Az Apocalypse teszt szerverek kapui ismét megnyitásra kerülnek szeptember 24.-én 21:00-tól. Időablak most nincs, vagyis lehet nyüstölni solo, duo és squad módban, ami a csövön kifér. Szerverek lesznek a következő régiókban: Észak-Amerikai (Kelet & Nyugat), Európai (Közép), és Délkeleti régió (Singapore).
Nagyobb közösségformáló terveink csak a Castle Siege módtól indulnak majd, de akit érdekel a Discord csatornánk, vagy csak kérdése van, itt megtalál minket.
Bővebb infó a tovább mögött.

A teszt Battle Royal módban fog futni, később várható a Castle Siege és Horda mód is. Ez a korai hozzáférés lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy értékes visszajelzéseket és adatokat gyűjtsenek a közösségükről, az alapvető rendszerekről, amelyek nélkülözhetetlenek a MMORPG verzió létrehozásához – legyen szó a harcról, játék teljesítményről, hálózati infrastruktúráról, felhasználói felületről, vagy az általános játékosélményről. 

Ez a teszt minden regisztrált felhasználó számára nyitva áll, aki itt regisztrál egy fiókot a honlapjukon, ha még nincs. Letöltése megoldható a hivatalos oldalról, vagy steam-en keresztül. Aki az előző teszten is részt vett, érdemes tiszta telepítést végrehajtania, vagyis kaszáld le a előző verziót. A tesztelés során található hibákat itt lehet lejelenteni, illetve hibákról olvasni, valamint itt gyűjtik azokat a hibákat, amiről tudnak.

Még több információért látogassatok el a hivatalos oldalon megjelent hírhez.

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments