Ashes of Creation – A vezér levele 2021.01.08.

Új év, új levél a vezértől. Egy kerek összefoglalót kaptunk, aki követi a híreket, nagy újdonsággal nem fog találkozni. A lényegesebb pontokat leírom, a teljes levelet itt találjátok meg.

Visszatekintés:
 > Covid 19 miatt távmunka és szívás, de tudták tartani az ütemtervet
 > Nem akartak a Covid alatt toborozni a csapatba, de szükség volt rá és jól sikerült, 27 új tagja van a csapatnak
 > my.com-tól búcsú és átvették az EU és Orosz régiót, valamint megnyitották az Amszterdami irodát
 > Nagyon sokat dolgoztak, hogy decemberben megindulhassanak a zárt Pre-Alfa 1 tesztek. Több ezer játékos nyüstölte a játékot 5 szerveren. Sok információt gyűjtöttek és javították a stabilitási és egyéb hibákat. Jó volt látniuk, ahogy a játékosok elsőként fedezik fel Verra világát.
 > A mérnökök folyamatosan javították a teszt alatti hibákat és ezáltal a teszt nagyon jól sikerült.

Várakozás:
 > Elkezdődött az új év és számos belső mérföldkő van, ami a projektel kapcsolatos és jelentős esemény. A látható mérföldköveket a tesztek időpontjai jelentik. 
 > Mivel a tesztek jól sikerültek, ezért februárban lesz új infó arról, hogy lesz e új Alfa 1 invitálás, mivel a lehetőséget még 2018-ban lezárták. Ha a szervereik és a háttér bírni fogja, akkor elképzelhető, hogy megnyitnak ismét pár helyet az Alfa 1 tesztekre. Nyilván a játék valós Alfa 1 élményt fog nyújtani, vagyis felhívják a figyelmet arra, hogy a tesztek nem arról szólnak, hogy mindenki boldogan elmerüljön egy hibamentes kész játékban. 🙂 
 > Február végén elindul az új hivatalos honlap.
 > Továbbra is érkeznek majd a kaszt videók és egyéb tartalmak. Örömmel olvassák a reakciókat ezekre a tartalmakra.

Utazás:
 > Nyáron nagy mennyiségű új ember fedezte fel a játékot. (Nincs említve konkrétan, de LazyPeon indította el a videójával, majd Asmongold, Shroud és a többiek twitch-en hozzátették a magukét.)
 > Nagyon örülnek annak, hogy megindult a közösség a fejlődés felé és egy olyan játékot szeretnének összerakni, amire mindenki büszke lehet és jó szórakozást nyújt a következő évekre.


5 1 vote
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments