Ashes of Creation – A vezér levele 2020.04.01.

A sikeresnek mondható korai Alfa 1 bemutató után meg is kaptuk Steven Sharif fővezér levelét és elképzelését, hogyan alakulnak a jövőben az időpontok. Lássuk, mit tartalmaz röviden a levél:

  • Bemutatták a korai Alfa 1-et, az alapvető rendszereit és örültek a sok pozitív visszajelzésnek.
  • Várják már ők is, hogy mások is tesztelhessék a játékot,  sok-sok játékmechanikát, kiváló látvány és balanszolt játékmenetet szeretnének, ami nem könnyű, de a közösség mellettük áll.
  • A csapat tovább növekszik, sok új tehetséges fejlesztővel gazdagodtak, valamint most home office van náluk is a korona vírus miatt.
  • Korlátozott Alfa 1 teszt májustól, a Kickstarter legmagasabb rangú Afla 1 támogatóival, valamint hozzájuk csatlakoznak a Phoenix Initiative támogatók is. Ahogy a kliens stabilabbá válik, megnyitják a kapukat a Braver-of-World feletti támogatóknak és végül az Intrepid pre-order pack-os csapatnak. Cél, hogy őszre a teljes Alfa 1-es támogató be tudjon csatlakozni a tesztre. Törekednek az idővonal betartására, de nincs semmi kőbe vésve, mivel sok minden változtathat rajta, ha gond van jelezni fogják, ahogy azt is, ha minden jól alakul.
  • A Phoenix Initiative és a fenti támogatókkal májusban elvégzendő kezdeti teszteket egynaposra tervezik, amelyek több hónap alatt hétvégi tesztelési periódusokká alakulnak, amint az Alfa 1 kliense stabilizálódik. A nyár folyamán, amikor kibővül a résztvevők száma, ők hétvégente csatlakozhatnak majd be. Ha közeledik az ősz, majd pontosítanak a további időpontokkal.
  • A hivatalos oldalon eddig és a válság alatti regisztrált felhasználók kapnak egy dekor szobrot a házikójukhoz. Áprilisban meg is fogják mutatni, hogy néz ki.
  • Nagyon nehéz feladatokkal néznek szembe, köszöni a támogatást, örül, hogy a nyílt fejlesztést választották és sok baráti kapcsolat alakult ki, valamint egy olyan játékot szeretnének elkészíteni, amiben a játékosok el tudnak veszni és a munkájukra büszkék lehetnek.

 

0 0 votes
Article Rating
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments