Közösségi oldalak

A játék Alfa 1 állapotba került és ha minden szépen megy, ebből jövőre már megjelenés is lehet év vége felé. Eljött hát az ideje, hogy a Facebook mellett a többi platformra is beköltözzünk. A honlap hosszabb és átfogóbb cikkekre lett kitalálva, ahol magyarul elértek minden fontos információt a játékról és az új hírekről. A Twitter és a Facebook csoport a kisebb hírek, újdonságok megosztására szolgál, az Instagram oldalra pedig érdekes és szép képeket igyekszünk feltölteni.

A honlap egyes részei frissítésre kerülnek, valamint folyamatosan módosulni fognak, ahogy érkeznek az új hírek, információk. Ezekről majd küldök értesítést, ahogy a Kasztok és Skillek részről. Remélem mindenki megtalálja a számítását és hasznosnak tartja majd a megosztott tartalmakat. 

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/812225682308427/

Twitter oldal: https://twitter.com/Asheshungary

Instagram oldal: https://www.instagram.com/ashesofcreationhungary/

Email elérhetőség: [email protected]

0 0 votes
Article Rating
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Szolo

Intrepid magáévá tette a Blizzard híres hozzáállását. „When it’s done!” Ez a várható minőséget tekintve jó hír, de a határidőket labilissá teszi. Ezek alapján én a jövő év végi startban sem igazán bízom még. Most ősszel indul a tényleges Alfa 1, szerencsével idén év végéig még jöhet valami plusz, mint a Castle Siege vagy esetleg néhány Alfa 2-essel bővített „Alfa 1,5”. Éles indulásig még minimum hátra van az Alfa 2, Béta 0 (sorsolásos), Béta 1 és Béta 2. Ez egy évbe sűrítve elég kemény menet lenne szerintem. Ráadásul közben a Castle Siege és a Horde Mode teszteket sem hagyhatják ki,… Olvass tovább »