Ashes of Creation – NDA feloldása, Battle Royal és egyéb információk

A fejlesztők streamjéből ismét megtudtunk néhány érdekességet, amit Krojak lelkesen ismét össze is foglalt a videójában. Lássuk röviden miről is van szó:

  • Péntek környékére várják az NDA feloldását, ami azt jelentené, hogy az Alpha 1 – Phase 1 – Battlegrounds teszt már streamelhetővé válna. Ez a játékmód az eddigi álláspont szerint nem fog bekerülni a végleges játékba.  A fejlesztők talán biztosítanak esély a tesztre azoknak is, akik beregisztrálnak egy account-ot az ashesofcreation.com-on.
  • Az Alpha 1 – Phase 1 – Castle Siege teszt időpontja változatlanul 2018 decembere. Az Alpha 1 – Phase 1 – Horde mode teszt időpontja változatlanul 2019 márciusa.  Ebben a módban egy bázist kell megvédeni, támadni, a hullámokban érkező lényektől. Ezek a tesztek leginkább a szerverek, háttér-folyamatok tesztelésére szolgálnak. 
  • Az Alpha 1 – Phase 2 teszt időpontja változatlanul 2019 Q2, vagyis május, június hónap. Az első valódi MMO teszt a játékból. Fejlődés meghatározott szintig a választott kasztokkal, gazdaság és gyártás résszel együtt. 

0 0 votes
Article Rating
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments