Ashes of Creation – Karaván rendszer

Krojak elkészítette új összefoglaló videóját, amiben éppen a Karaván rendszer nagyszerűségét foglalja össze, de előtte egy mondat arról, mit is takar ez a rendszer.
A Karaván rendszer egy Open World PVP rendszer, ami nagy hasznot hozhat, de veszélyeket is rejt magába. A karavánok megkönnyítik az áruk szállítását, több játékos áruit lehet vele egyszerre szállítani és csak két Csomópont között haladhatnak. Bővebb információ a tovább mögött…

  1. Küldetés által indított karaván: Kereskedelmi útvonalakon, két Csomópont között haladhatnak. A játékos egy küldetés felvételével indítja, egy kiválasztott kereskedelmi úton, meghatározott időben, elkerülendő a karavánok kiszámíthatóságát, ugyanis ezek a karavánok célpontként funkcionálhatnak más játékosok számára, védelemre szorulnak. A Karavánok képességei a Csomópontok fejlődésével együtt fejlődnek. Minél jobb utakon halad a karaván, annál gyorsabb. Játékos által irányított karaván: Ezek a karavánok a játékos mellett jelennek meg.
  2. A karakterek véges számú tárgyakat képesek magukkal vinni táskájukban. A karavánok és öszvérek, az áruk elsődleges szállítási módja. Az öszvérek körülbelül 10x annyi terhet képesek szállítani, mint ami a táskába elfér. A karavánok pedig 10x annyi terhet vihetnek, mint az öszvérek. A karavánok rendelkeznek adatokkal, amely mutatja a szállítási kapacitásukat, a védelmi pontjaikat, sebességüket, valamint a védelemre szolgáló NPC őrök számát. 
  3. Karaván alkatrészek: A Csomópontokon, illetve más területeken található NPC-knél lehet karavánokat összerakni. Több alkotóelemből állnak, amelyeket testre szabhatunk: kerék, alvázak, paripák, páncél, életerő, kapacitás, sebesség, NPC őrök száma. A karaván alkatrészek minősége függhet a gyártójának (játékos) szakmájának szintjétől is. 
  4. Karaván PVP: A karavánok egy Open World PVP-t hoznak létre, így támadhatóak más játékosok által (lila zászló). A támadásról, védelemről és a támadás figyelmen kívül hagyásáról is üzenet érkezik. A karavánokat leginkább csapatosan érdemes megtámadni. Ha sikeres a támadás és a karaván elpusztul, akkor a szállított áru egy része kiesik (nem tudni még mennyi százalék). A cuccokról kapsz egy tanúsítványt, amit a Node-oknál be lehet váltani, bizonyítja, hogy a te árud pusztult el. 
  5. Tengeri karaván: A tengeri kereskedelem lebonyolítására alkalmazható, olyan helyeken, ahol a sima karavánok nem juthatnak el. A tengeri kereskedelemnél, hasonlóan szárazföldi társánál, a hajók elpusztíthatóak és a roncsokból kimenthető pár százalék áru. 

Nem biztos, hogy mindenki örülni fog neki, de attól még a világ e felé halad, vagyis lesznek Karavánhoz tartozó kozmetikai Skinek, amelyek elérhetőek lesznek a Cash Shop-ból.

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments