Ashes of Creation – Hogyan lépünk szintet a játékban?

Krojak pont ezt fogja 8 percben összefoglalni nektek a videóban. Én meg írásban pontokba szedve. 🙂 Legyetek tekintettel arra, hogy ezek az információk változhatnak. A magyar összefoglaló a tovább mögött. 

  • Szintezés: nem a hagyományos, lineáris rendszerrel működik majd. Tapasztalati pontot több módon is szerezhetünk: PvP, PvE, Felfedezés, Gyűjtögetés, Feldolgozás, Gyártás, Események, Küldetések
  • Max szint: Megjelenéskor a maximum szint 50 lesz, amely körülbelül 45 nap alatt lesz elérhető, de ez nagyon sok tényezőtől függ.
  • Grindelés: nem lesz része a játéknak. Nincsenek ismételhető küldetések. Nem lesznek ismételhető küldetések Dungeon-okhoz, hogy megszerezzünk valami tárgyat. Arra törekednek, hogy több dolog (cél) legyen a játékban, mint amire a játékosnak ideje van. Nem ismételhető tartalommal kívánják a kontent hiányát áthidalni. 
  • Mentor program/szint skálázódás: Terveznek egy mentori rendszert, amivel a magasabb szintű játékosok tudják segíteni alacsonyabb társaikat. A szinteket és a nehézséget nem fogják változtatni a tartalmaknál, hogy az alacsonyabb szintű játékosok is boldoguljanak, vagyis nem lesz csapat vezetőhöz tartalom szint fel, vagy le skálázódás. Lásd Gw2, vagy ESO.
  • AFK fejlődés: A billentyű letámasztós skill-ezésre gondolhatnak, vagy hasonló fejlődésekre. Na ezekre nem kell számítani.
  • Kaszt fejlődés: Ahogy a játékos fejlődik az elsődlegesen kiválasztott kasztjával, lehetősége lesz választani egy második kasztot. A kettő kombinációja határozza majd meg a végleges kasztodat. Minden szintlépésnél lehet majd pontokat adni a skill-ekre, de nem fogunk tudni minden skill-t kifejleszteni.
  • Zónák és fejlődés: Nincsenek fix szintű lények és területek. A Csomópont területén belül található lények, felfedezésre váró területek szintje függ az elhelyezésétől és a a Csomópont szintjétől. 
  • Rested XP (volt ennek valami magyar neve is, nem jut eszembe): Ha a játékos fogadóban bérel szobát és eltölt egy kis időt, akkor egy ideig kalandozásai során gyorsabb lesz a fejlődése. 
  • Pet fejlődése: Néhány Pet fejlődik, szintet lép és felszereléssel is rendelkezhet.
0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Ghoosty

A max szintre vonatkozó információval találkoztál már máshoz is? Mert én követem a hivatalos fórumot és ott még csak arról van szó, hogy 40-50 körülire tervezik, de az elérési időre meg nincs semmi.

Ghoosty

Köszönöm. Sajnos a munkahelyemen le van tiltva a youtube, de majd megnézem otthon.