Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2023.03.31.

Hosszú hónapok óta vártuk már az információt és találgattuk, mikor érkezhet az Alfa 2. Úgy tűnik, Steven megunta már a sok kérdést ezzel kapcsolatosan, mivel most összefoglalta számunkra, hogy mire számíthatunk. 2023 év vége felé és 2024 év elején várható néhány zárt körű teszt, majd utána szép lassan érkezhet az Alfa 2. Ez nagyjából azt jelenti, hogy 2024 nyárnál előbb nem érdemes számítani az Alfa 2 megjelenésére. 
A nagy bejelentés után megkaptuk a Tower of Carphin területén felvett dinamikus eseményt. A Dungeon-ba már nem mentek be, de sokat beszéltek a terület lore-járól és a dinamikus esemény technikai hátteréről. Akit ez bővebben érdekel, megtalálja 4K-s linkelt videóban. 
További információk a tovább mögött. 

Nephin-nek természetesen köszönjük a magyar kommentáros stream-et, az eredeti stream-et itt találjátok.
A cikkhez készült összes képet a Facebook oldalunkon találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket a Facebook csoportban, vagy Discord-on.

 

Amit még megtudtunk:
 – Az 5-ös nagy belső mérföldkőnél tartanak. A 4-eset múlt héten érték el, amit meg is ünnepeltek. Bowlingozni mentek. Nem szerepelt túl jó a csapat. Steven is bénázott, meg mások is a pályán. 🙂
 – Kérdés volt, milyen messze vagyunk az Alfa 2-től: Korábban volt néhány hibás döntésük, korai teszt bejelentések dátummal, de most ezt nem követik el újra. Az Alfa 2 legelőbb 2024-ben érkezik. Belső tesztek, Spot tesztek várhatóak ezév végén és a jövő és elején, majd szép lassan építik fel a rendszereket A játék akkor lesz kész, amikor szerintük kész lesz. Tudják, hogy csak egy dobásuk van és biztosra akarnak menni. Sose lesz tökéletes a fejlesztés, hibák mindig lesznek, nem mindenkinek való az, hogy türelemmel végigkövessék a játék fejlődését. Aki nem bírja ezt a folyamatot, annak érdemes majd a megjelenés napján visszatérnie és teljesen kihagyni a fejlődési szakaszt.
 – Amikor elkészül a játék, majd lesz egy film, ami összefoglalja, honnan hova jutottak el. Folyamatosan dokumentálják az eseményeket.
– Jövő hét lesz egy kérdezős stream is a szokásos hó végi összefoglalón kívül.
– Riverland és az Alfa 2 legnagyobb Dungeon-jának külső területe és bejárata került bemutatásra. Tower of Carphin. Tank, Fighter, Ranger and Cleric kasztokkal mutatták be. A videó elején a dinamikus sztori rendszer bemutatása kezdődött el, ahogy a zónába belépve elkezdődnek az események: vérfolyamok, korrupció, indák, stb… A GW2 dinamikus eseményeihez hasonló, de itt a választások is befolyásolják, milyen boss-al kell megküzdeni, illetve hogy alakul a területen a sztori és a többi. Láthattunk a területen új szörnyeket is. 
 – Journal: a küldetéseknél megmutatták, hogy ez a küldetés rendszer nem csak személyes lehet, hanem a szerverre is kiterjedhet.
 – Korrupt erőforrások is előfordulnak majd a területen.

A Concept Art szekció elemei:

Autumn collar and „Giant Slayer” armor:

Alpine Baghorn – téli mount:

Female Dwarf:

Vaelune (human) férfi, valamint (Dzsinn verziója) és nő:

Tower of Carphin témájú cuccok:

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments