Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2022.07.29.

Nyár közepén járunk, mindenhol forróság és szárazság, ezért a sivatagi területről készített bemutatójuk pont a legjobbkor érkezett. Ha még ez nem lenne elég, akkor bemutatták az első képet a Tulnar fajról, valamint a ráncfelvarrott elfekről és orkokról is. A Tulnar faj bemutatása egyébként később várható, most csak egy kis ízelítőt kaptunk, mire is lehet számítani, meg gondolom azért is, hogy ha túl sok a negatív vélemény, akkor még időben átdolgozhatják a terveket. A chat-ből egyelőre az jött le, hogy a többségnek tetszett és nagyon várják a továbbiakat. Személy szerint én teljesen mást vártam, de logikus döntés, hogy egy „szörny” jellegű kaszt is bekerül a játékba. A Guild Wars 2-ben is jól néztek ki a Charr-ok és az Elder Scrolls Online-ban is az Argonian-iak és Khajiit-ek. Ennek ellenére az egyik szemem sír, a másik meg üveg, mert nem tudok majd sötételf Drizzt do Urden karaktert készíteni, DrizztdoUrden81_HUN néven, de sebaj, hátha lehet majd sima elfből sötétbőrű karaktert készíteni. 🙂
A tovább mögött megtaláljátok, amit kerestetek, vagy nem. A twitchen elérhető adás itt található, ha később lesz Youtube-on, majd becsatolom.

Túlvagytok a videón, mindenki keresi az állát, ideje megemlíteni, mi történt még az összefoglalóban:

Karaván rendszer átdolgozása, részleteket majd később megtudunk.

Landflow eszköz: Gyorsan és hatékonyan tudják a elemeket duplikálni és áttextúrázni. Emiatt sokkal változatosabb területeket és objektumokat képesek előállítani és az UE 5 képességei miatt erőmű sem szükséges az akadásmentes futtatáshoz.

Tulnar faj: Ez a faj az, amelyik a felső világ hanyatlása miatt a föld alatti sötétségbe menekült. Még váltzohatnak, ezek az elsődleges koncepciók:

Empyrean faj átdolgozása (hagyományos elf): Mintha egyenesen a Gyűrűk Ura filmből érkeztek volna. 

Ren’Kai ork: Átdolgozás. Mint az előző, ez a faj se okoz nagy meglepetés a külsejüket tekintve. Szerencsére.

Negotiator kozmetikai set:

Kiskacsák. A stream-ből megtudhattuk, hogy Steven kiskacsákat próbált megmenteni, de megette őket egy ragadozómadár és 10-ből 1 éli meg a felnőttkort.

Kutyámnyúl: Steven örülne neki, ha meglovagolva ezt a hátast a fülébe lehetne kapaszkodni. 

Az előző összefoglalóban bemutatott 3D-s skorpió boss modell:

0 0 votes
Article Rating
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments