Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2020.02.28.

Eltelt egy újabb hónap és egyre közeledünk a Alfa 1 bemutatása felé. Sajnos a GDC-s Alfa 1 bemutatásnak lőttek, mivel lemondták a fejlesztők a részvételt, de már magát a rendezvényt is későbbi időpontra halasztották. Ennek ellenére semmi pánik, márciusban így is bemutatják a projektet egy stream-ben. De lássuk mi történt a mostani összefoglalóban:

Röviden:
 > Márciusban Alfa 1 bemutató streamben
 > GDC-s partnermegbeszéléseket nem halasztanak el, csak nem személyesen lesznek a találkozók
 > Az új munkatársak felvétele nagyon jól sikerült
 > Az új stúdió túra akkor készül el, ha véglegesen átpakoltak mindent
 > Xsolla elhagyása folyamatban

28th Feb Stream – 1 min visual skim from r/AshesofCreation

Tervezőcsapat frissítése:
Már egy ideje azon dolgoznak, hogy megmutassák a játék jelenlegi állapotát a GDC-n. Dolgoznak a hibrid harcrendszeren. A harcrendszer továbbra is fegyver alapú, mert még semmi sem végleges. Dolgoznak a szörnyek viselkedésén és azon, hogy lépnek kapcsolatba a Csomópontokkal. A Csomópont szintnél a 2.-est váltják 3.-asra amely új technológiákat hoz be és tesztelésre szorulnak.  Az Alfa 1-ben van jópár mechanika már, de nem mindegyik. Pl. lesz gyártás és gyűjtögetés. Később, egy napos tesztelésre kerül az Alfa 1 hétvégén, amelyben majd fokozatosan lehet felfedezni a játékot és a játék mechanikáit; kezdő terület, küldetések, Csomópont fejlesztés, szörnyek legyőzése, gyűjtögetés, és gyártás, valamint lehet dungeon és pvp is, majd kiderül. Jeffrey nagyon izgatott a bemutatásra kerülő tartalom miatt.

Karaktercsapat frissítése: Chris Atkins szerepelt a streamben.
Jelenleg finomítják a tartalmat, amit márciusban bemutatnak. Az új kezdőfelszerelések elkészültek és beépítésre kerültek. Általában a modelleket előbb behelyezik a környezetükbe, majd utána módosítják a megjelenést. Az NPC modellek szintén kidolgozás alatt állnak. Nagyon izgatott ő is, hogy végre bemutatják a különféle karaktereket és lényeket. Carson és Jincy csodálatos munkát végeztek, és mindenki mással együtt készítik a modelleket.

Környezeti csapat frissítései: Michael Bacon (Vezető Környezeti Művész) szerepelt a streamben.
Nagyszerű munkát végeztek a Nikua építészettel kapcsolatban. Új fejlesztések vannak a környezeti csapatban. Izgatott amiatt, hogy a Csomópontok szintjének növekedésével az építmények belmagassága is emelkedik a városokban. Az Apocalypse-ben sajnos több hiba is felmerült az égbolttal kapcsolatban. Ez lagokat eredményezett és ezért más megoldásokat kerestek, szerencsére az új Skybox technológiát kaptak, ami már lagmentesen biztosít szép égboltot az Alfa 1-ben. Hihetetlenül izgatott amiatt is, hogy jövő hónapban bemutatják az új törp cuccokat, mind a Duniirot, mind a Nikuát.

Közösségi csapat frissítései: Lt. Toast szerepelt a streamben, és válaszolt a kérdezz-felelekre.

A kérdezz-felelek szekciót megtaláljátok itt: https://ashespost.com/2-28-20-livestream-transcript/

0 0 votes
Article Rating
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments