Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!

Eltelt ez az év is, túl vagyunk egy sikeres Alfa 1 teszten és egy csomó izgalmas új dolog vár minket 2022-ben is. Ha szerencsénk van és a fejlesztés is szépen halad, akkor talán ősszel, vagy télen már beleleshetünk egy Alfa 2 tesztbe is.
Szerencsére a közösség is szépen gyarapodik, még úgy is, hogy messze vagyunk a megjelenéstől. Megtalálhatóak vagyunk minden platformon és jövőre is igyekszünk időben tájékoztatni mindenkit a hírekről. Nem rabolom tovább az időtöket, legyetek itt jövőre, terjesszétek a játék hírét és Boldog Új Esztendőt kívánok Mindenkinek!

Néhány oldallal kapcsolatos érdekesség:
 – 6463 oldalt néztetek meg az oldalon egész évben és 1000+ új látogató érkezett. Nagyjából 300 ember látogatja az oldalt folyamatosan, és 1390 új látogatónk volt. 
 – Az oldal magyar nyelvű így a legtöbben Magyarországról látogattátok az oldalt, 2. helyre az USA, 3. helyre Anglia futott be. Érdekesség, hogy Hong Kong és Indonézia is bekerült a top 10-es listára. Pár látogató érkezett Japánból, Indiából és pár arab országból. Városok közül Budapest vitte az első helyet, 2. helyre Győr, 6. helyre Ashburn, 10. helyre Bécs került.
 – A látogatók több mint fele Chrome böngészőt alkalmazott, utána a Firefox, Safari majd a mobil böngészők sorakoznak. Hasonló értékeket mutat az operációs rendszer is. A látogatók fele Windows renszert, további 40% Android és IOS rendszerrel nézett minket.
 – A Játékról főmenünk nagyon sikeres és az Alfa 1-ről készült cikk is, 3. helyre szorult az Idővonal főmenü, a főoldalon kívül ezeket látogattátok a legtöbben.
 – Nem meglepő módon a letöbben a Facebook linkről klikkelnek át. 

A cikkhez készült összes képet a honlap galériájában találjátok meg. Minden további képet az Instagram és Twitter oldalunkra töltjük fel, valamint a Facebook csoportunkban találhatod meg. Ha kérdésed van keress meg minket Facebook csoportban vagy Discord-on.

0 0 votes
Article Rating
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments